БЕШЕ МИ 100ЛИЧНО – STAND UP COMEDY SPECIAL НА ДИМИТЪР ИВАНОВ – КАПИТАНА

Комеди шоу
вторник, юли 19, 2022
20:00

Първият български и все още единствен вентролог у нас, стендъп комикът с най-много последователи в социалните мрежи, човекът покорил над 30 български града със своите ежегодни национални турнета и не на последно място, най-големият провал в живота на Бай Тъньо, излиза на сцената на Sofia Summer Fest, за да ви разкаже своята история.

Пътят на Димитър Иванов – Капитана започва от Димитровград и за мнозина може би щеше да е по-добре, ако си беше свършил там, но неговото желание да следва българската мечта, го отвежда право в София. Елате, за да научите как най-умело да прикриете провинциалните си корени, как най-лесно да съберете пари за жилище в столицата, как най-бързо да намерите майстор за ремонта на това жилище и въобще как да наредите живота си в рамките само на час и половина.

Шоуто не се препоръчва за лица под 16 години.

Sofia Summer Fest се провежда с подкрепата на Столична община, Министерство на културата, Национален фонд култура, район Триадица, Lenovo, Български спортен тотализатор, Pepsi, Dolce Gusto, Ozone.bg, Vivacom и Биротерапия.

Смяна на езика

Този уебсайт използва бисквитки.

Адрес

гр. София 1421, бул. „Черни връх“ № 4, зад музей „Земята и хората“

Метро

Метростанция „Европейски съюз“

Автобус

№  94 – спирки „Хотел Хемус“ или „Хотел Хилтън“

№ 102 – спирка „Хотел Хемус“

№ 72, 76, 204, 604 – спирка „Бул. Черни връх“

Тролейбус

№7 – спирка „Хотел Хемус“