БОН-БОН: АЛИСА В ОГЛЕДАЛНИЯ СВЯТ

Музика
вторник, август 9, 2022
20:00

През 2018г., екипът на “Бон-Бон Мюзик” получи лиценз за английския  мюзикъл – “Алиса в огледалния свят. Една световна класика,  реализирана за първи път на българска сцена, при това с деца в главните роли!

THROUGH THE LOOKING GLASS

Book & Lyrics by Chris Blackwood

Music by Piers Chater Robinson                                           

Adapted from the novel by Lewis Carroll 

В мюзикъла участват около 50 децаот „Бон-Бон“ (между 4 и 15 години), които пеят, танцуват и са главни актьори в спектакъла.

Следвайки сюжетната линия на мюзикъла, решавайки загадките във всяко квадратче от шахматната дъска по пътя към дома, Алиса и малките актьори от „Бон-Бон“ пленяват зрителите с невероятна игра. Редуващите картини – майсторски разработени от творческия екип на спектакъла, брилянтната хореография и вокално майсторство, уникалните костюми, оставят зрителите без дъх, недоумявайки как е възможно деца да играят така професионално без присъствие на нито един голям актьор на сцената.

Мюзикълът – обединявайки диалози, вокални и танцови изпълнения,  по очарователен начин възпитава малки и големи. Поставяйки ги в определени житейски ситуации, случващи се „на живо“ пред тях, той им разкрива необятните възможности на изкуството – да провокира децата да мислят, да задават въпроси и сами да търсят отговори, да чувстват и преживяват света по един дълбок и нюансиран начин.

Sofia Summer Fest се провежда с подкрепата на Столична община, Министерство на културата, Национален фонд култура, район Триадица, Lenovo, Български спортен тотализатор, Pepsi, Dolce Gusto, Ozone.bg, Vivacom и Биротерапия.

Смяна на езика

Този уебсайт използва бисквитки.

Адрес

гр. София 1421, бул. „Черни връх“ № 4, зад музей „Земята и хората“

Метро

Метростанция „Европейски съюз“

Автобус

№  94 – спирки „Хотел Хемус“ или „Хотел Хилтън“

№ 102 – спирка „Хотел Хемус“

№ 72, 76, 204, 604 – спирка „Бул. Черни връх“

Тролейбус

№7 – спирка „Хотел Хемус“