ИНТЕРАКТИВНО АВТОМОБИЛНО ШОУ

Други
неделя, юли 10, 2022
19:00

В разгара на лятото клуб AvangarD Classic ще представи едно уникално автомобилно шоу, използвайки модерните интерактивни технологи за показване на авто културата в България през годините. В рамките на няколко часа, като филм на живо, пред очите ви ще преминат множество редки автомобили, които разказват историята и развитието на транспорта по нашите земи – от примитивните превозни средства до най-новите електрически технологии.

А какво по-подходящо място за това от територията на „Sofia Summer Fest“ , разположен в сърцето на столицата, под открито небе, сред зеленината на южния парк.

С над 500 седящи места и голям капацитет на посетители, мястото предлага достатъчно комфорт и пространство за гостите си. На място ще ви очакват разнообразна храна, разхлаждащи напитки, крафт бири, интересни щандове и забавления за деца.

Sofia Summer Fest се провежда с подкрепата на Столична община, Министерство на културата, Национален фонд култура, район Триадица, Lenovo, Български спортен тотализатор, Pepsi, Dolce Gusto, Ozone.bg, Vivacom и Биротерапия.

Смяна на езика

Този уебсайт използва бисквитки.

Адрес

гр. София 1421, бул. „Черни връх“ № 4, зад музей „Земята и хората“

Метро

Метростанция „Европейски съюз“

Автобус

№  94 – спирки „Хотел Хемус“ или „Хотел Хилтън“

№ 102 – спирка „Хотел Хемус“

№ 72, 76, 204, 604 – спирка „Бул. Черни връх“

Тролейбус

№7 – спирка „Хотел Хемус“