МИНИСТЪР НА ЩАСТИЕТО

Комеди шоу
петък, юли 8, 2022
20:00

Оля Малинова, която никога няма да се откаже от варненския си диалект е едно от най-чаканите лица на сцената на Зала 1 на НДК и главен виновник за най-големия стенд-ъп в България – One Night Stand, който всяка година се гледа от близо 4000 човека. С дръзките си интерпретации на ежедневни теми и богатото си въображение тя е позната като майстор на абсурда и кралица на безобразието с микрофон в ръка.

Министър на Щастието е стенд-ъп комедиен блокбъстър, който събира в себе си най-добрите и най-силните текстове и теми на Оля през годините. В него ще можете да чуете истории за най-важните неща за националното щастие. Или ще чуете каквото искате да чуете.

Дали ще се разходите до Шипка в търсене на смисъла на човешкия живот, дали ще се надпреварвате с тонрежисьорите в главата си или просто ще научите какво е искал да каже авторът с Антигона- Оля е тук за да ви даде един нов прочит на всяка една книга, която сте чели до сега.

Sofia Summer Fest се провежда с подкрепата на Столична община, Министерство на културата, Национален фонд култура, район Триадица, Lenovo, Български спортен тотализатор, Pepsi, Dolce Gusto, Ozone.bg, Vivacom и Биротерапия.

Смяна на езика

Този уебсайт използва бисквитки.

Адрес

гр. София 1421, бул. „Черни връх“ № 4, зад музей „Земята и хората“

Метро

Метростанция „Европейски съюз“

Автобус

№  94 – спирки „Хотел Хемус“ или „Хотел Хилтън“

№ 102 – спирка „Хотел Хемус“

№ 72, 76, 204, 604 – спирка „Бул. Черни връх“

Тролейбус

№7 – спирка „Хотел Хемус“