МУЗИКАЛНИЦА

За деца
събота, септември 24, 2022
11:00

Авторски куклен спектакъл на Петя Недева, в който героите идват от музикалния свят. Главният герой Додо Ресол е гмуркач- откривател на забравени тонове.
В безкрайния Океан на Звуците живеят многобройните потомци на два големи рода – потомците на Тон и потомците на Шум. Къде се намира този океан?- Във Великата Тишина, разбира се- точно на стъпка от Там, където извират Всички неща.

Един ден Додо Ресол обаче не може да посети Океана на Звуците, а трябва непременно да намери забравената песничка на едно делфинче в беда. Додо не открива “най- важното”, с което влиза в Океана. Кое е то? Кой ще му помогне?

И както става и в живота, в такъв момент срещаш Някой, който има ключа или знае пътя. За Додо това е Музикалница- смешна, радостна, чудата, идваща от Музика и много готова да помогне- само, че бързаща.
Ритъмчо, г-н Метроном са част от приятелите, които Музикалница ще включи в приключението. Цяло ято ноти ще се опита да помогне. Дали ще успеят?

Представлението е интерактивно. Публиката се включва за да спаси заедно с Додо песничката на делфинчето. Всички музицират и така неусетно светът на Музиката става тъй близък, съвсем като, че го докосваш с ръка.

Смяна на езика

Този уебсайт използва бисквитки.

Адрес

гр. София 1421, бул. „Черни връх“ № 4, зад музей „Земята и хората“

Метро

Метростанция „Европейски съюз“

Автобус

№  94 – спирки „Хотел Хемус“ или „Хотел Хилтън“

№ 102 – спирка „Хотел Хемус“

№ 72, 76, 204, 604 – спирка „Бул. Черни връх“

Тролейбус

№7 – спирка „Хотел Хемус“