ROSALIA DE SOUZA

Музика
сряда, август 3, 2022
20:00

Розалия де Соуза ще донесе тропическия полъх на бразилската музика на сцената на Sofia Summer Fest. Боса нова звездата ще представи своя нов албум “Inspirada”, който беше издаден на 25 март тази година.

В изпълнението на живо на “Inspirada” Розалия де Соуза ще включи най-популярните хитове и неиздадените парчета от новия й проект. С нея на сцената ще излязат страхотните музиканти – Паоло ди Сабатино на пиано, Антонио де Луизе на контрабас, Роберто Роси на барабани и Сандро Дейда на саксофон, които ще направят модерен и динамичен аранжимент на традиционните бразилски ритми.

Розалия е родена в Рио де Жанейро, Бразилия, но на едва 23-годишна възраст заминава за Рим, Италия, където учи теория на музиката и джаз пеене. По това време тя започва да създава песни с различни бразилски музиканти и да ги изпълнява в най-добрите джаз клубове в Рим, докато талантът й не бива забелязан от знаменития италиански джаз продуцент и диджей Никола Конте. Тяхната съвместна работа осигурява международна слава на екзотичната дама.

Sofia Summer Fest се провежда с подкрепата на Столична община, Министерство на културата, Национален фонд култура, район Триадица, Lenovo, Български спортен тотализатор, Pepsi, Dolce Gusto, Ozone.bg, Vivacom и Биротерапия.

Смяна на езика

Този уебсайт използва бисквитки.

Адрес

гр. София 1421, бул. „Черни връх“ № 4, зад музей „Земята и хората“

Метро

Метростанция „Европейски съюз“

Автобус

№  94 – спирки „Хотел Хемус“ или „Хотел Хилтън“

№ 102 – спирка „Хотел Хемус“

№ 72, 76, 204, 604 – спирка „Бул. Черни връх“

Тролейбус

№7 – спирка „Хотел Хемус“